0
Košarka

HAOS U LOS ANĐELESU: Veliki incident i pesničenje zvezda NBA lige, očekuju se velike suspenzije! (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.18 u 09:48

Brendona Ingrama, Krisa Pola i Rejžona Ronda gotovo izvesno čekaju suspenzije zbog tuče na noćašnjoj utakmici.

Do incidenta je došlo sredinom poslednje četvrtine kada se meč rezultatski lomio, a na kraju je Hjuston slavio sa 124:114.

Čini se da je Brendon Ingram glavni krivac što je do ovog incidenta uopšte došlo. Pomenuti igrač Lejkersa je prvo grubo faulirao Džejmsa Hardena, a zatim ga i odgurnuo nakon što je košarkaš Hjustona prigovorio sudiji da bi trebalo da mu dosudi namernu ličnu grešku.

Ono što u ovoj priči neke čudi, jeste što je ulogu ‘hladne glave’ imao Lens Stivenson koji je odveo Ingrama iz gužve, da bi u stvari tada počeo pravi incident. On se odvio između Rejžona Ronda i Krisa Pola.

Posle nekoliko razmenjenih reči dvojice veterana koji bi trebalo da služe kao primer, Pol je udario Ronda i krenulo je obostrano pesničenje. Ponovo se umešao Ingram koji je pokušao da udari Kris Pola, da bi se zatim pojavio i Karmelo Entoni koji je želeo da zaštiti svog saigrača.

Među onim koji su u ovome najviše uživali bio je jedan od najboljih boksera svih vremena, Flojd Mejveder koji je meč pratio iz prvog reda dvorane Lejkersa.

(Izvor: YouTube/ESPN)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter