0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Partija karijere Luke Jovića, o ovom momku bruji Evropa

Objavljeno: 19.10.18 u 23:30

Iako iz naše države decenijama unazad igrači odlaze u najjače evropske klubove, dugo nismo imali napadača kome je nešto ovako pošlo za rukom.

Momak koji je fudbalski ‘prohodao’ u Ljutice Bogdana pokazao je večeras da je porastao i da se na njega može ozbiljno računati.

Pobeda Ajntrahta iz Frankfurta od 7;1 nad Dizeldorfom prošla bi bez velike pažnje ovdašnjih ljubitelja sporta, da nije bilo člana mlade reprezentacije Srbije. Naime Luka Jović na tom meču postigao je pet golova, a onaj drugi ostaće upisan u istoriju nemačkog fudbala. Čitava javnost u toj zemlji na sva usta hvali mladog igrača.

Jedan drugi srpski internacionalacnalazi se u veoma nepovoljnoj situaciji, jer je otpao sa spiska registrovanih igrača Lacija, dok španski mediji najavljuju da će naša zemlja dobiti još jednog predstavnika u Permijer ligi.

Nakon velikog uspeha i plasmana u Ligu šampiona igrači Crvene zvezde su ‘na ceni’, a ponuda za jednog od najzaslužnijih za taj useph stigla je u Ljutice Bogdana.

Pred duel Liverpula i crveno-belih u Engleskoj, oglasio se i Arsenal koji je imao zanimljivu poruku, a srpski napadač iz redova Fulama dobio je laskavu titulu.

Poznati beogradski advokat Toma Fila dao je svoje mišljenje vezano za ‘slučaj Lekip’.

Danas su takođe izvučeni parovi Kupa Srbije, a fudbaler Partizana Nemanja Miletić našao se na poziciji sudije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter