0
Košarka

NBA: Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo duga sezona za Džejmsa i Lejkerse… (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.18 u 09:14

U noći između četvrtka i petka odigrane su tri utakmice NBA lige. Lebron Džejms porazom je započeo karijeru u dresu LA Lejkersa, Embid i Simons predvodili Sikserse, Majami slavio u poslednjim trenucima.

Čitav košarkaški svet sa nestrpljenjem je očekivao prvi meč Lebrona Džejmsa u dresu Los Anđeles Lejkersa, i pružio je „kralj“ partiju koja je zadovoljila navijače. Ubacio je 26 poena, od čega 13 u prvoj četvrtini, 12 skokova i šest asistencija, ali je veliki broj promašaja sa distance koštao njegovu ekipu trijumfa, pošto su Lejkersi uprkos početnih 12 promašaja uspeli da dođu do vođstva od deset razlike, ali ne i da ga održe. Do kraja, čak 23 promašaja uz samo sedam pogodaka bilo je premalo kako bi slomili otpor rapsoloženih Trejlblejzersa u Portlandu. Sa druge strane prednjačio je Lilard sa 28, Stauskas je dodao 24, Mekolum 21, pa je Džejmsu i „jezerdžijama“ ostalo da sačekaju nedelju i meč protiv Hjustona u Stejpls Centru.

(Youtube/Rapid Highlights)

Filadelfija je sa 127:108 slavila protiv Čikaga predvođena Embidom, koji je ubacio 30, i Simonsom koji je zabeležio tripl-dabl (13 poena, 13 skokova, 11 asistencija).

(Youtube/Rapid Highlights)

Majami je zabeležio trijumf nad Vašingtonom pogotkom Olinika u poslednjoj sekundi utakmice.

NBA

(Youtube/Rapid Highlights)

Filadelfija – Čikago 127:108
Vašington – Majami 112:113
Portland – Los Anđeles Lejkers 128:119

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter