0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GORAN ZAKARIĆ: Da prestignemo Zvezdu!

Objavljeno: 19.10.18 u 20:05

Fudbaler iz Bosne i Hercegovine poručio je da je cilj saigrača i njega da do kraja prvenstva preteknu Crvenu zvezdu i osvoje Kup Srbije.

Crno-beli zaostaju osam koraka za ‘večitim rivalom’, ipak ako se u obzir uzme da je do kraja ostalo da se odigra još 25 kola i da se bodovi dele, nade ‘parnog valjka’ da mogu do titule su opravdane. Goran Zakarić zna recept kako do pehara namenjenog šampionu Srbije.

– Želja mi je da se približimo našem rivalu što više i da ih prestignemo do kraja prvenstva, stoga idemo utakmicu po utakmicu. Uz to, u Kupu Srbije se nadamo da ćemo stići do samog kraja. Drago mi je da smo pokazali da igramo fudbal kakav svi želimo, jer klub kakav je Partizan konstantno traži takvu igru – rekao je Zakarić za klupski sajt.

Nije imao mnogo vremena za odmor, pošto je tokom prošle dve nedelje bio deo reprezentacije BIH koja je na korak do plasmana u ‘A’ Ligu nacija.

– Nisam imao mnogo vremena za odmor, jer sam se odmah priključio reprezentaciji sa kojom sam odigrao dve utakmice, prijateljsku u Turskoj, a drugu za Ligu nacija sa Severnom Irskom, u kojoj smo pobedili 2:0 i stvorili dobre šanse da budemo na prvom mestu u grupi.

Sledeći rival Partizana u nedelju od 13 časova je Spartak iz Subotice u Kuli.

– Ekipu Spartaka odlično poznajem. Za njih imam reči hvale i igrački i privatno. Istina da se igrački kadar dosta promenio od kada sam ja otišao, kao i stručni štab, ali to ne umanjuje njihov kvalitet. Dobra su ekipa, igraju napadački fudbal, a trenutna situacija nije realna slika njihovog kvaliteta, jer su se mnogo istrošili u Evropi, psihički, fizički i emotivno – rekao je Zakarić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter