0
Odbojka

FOTO:STARSPORT

TERZIĆ PRED MEČ POLUFINALA: Vreme je da im se revanširamo, hoćemo finale

Objavljeno: 18.10.18 u 13:41

U taboru ženske odbojkaške reprezentacije vlada lepo raspoloženje pred početak borbe za medalju.

Našoj selekciji ostao je samo još jedan korak do sigurnog odličja na ovom turniru.

Sutra od 6.40 časova naše devojke kao favotiti ulaze u duel sa selekcijom Holandije, koja nas je pobedila u poslednja dva međusobna duela.

– Biće mnogo teška utakmica, to je sigurno. Holanđanke imaju veliki motiv da nas pobede, ali imamo i mi svoje motive. Želimo do finala Svetskog prvenstva. Odlučiće želja, motiv i igra u odbrani. Ne bi trebalo da strahujemo za druge elemente, izjavio je selektor Zoran Terzić pred ovaj meč.

On smatra da je kvalitet obe ekipe ujednačen.

– Holandija je pokazala da spada u red favorita na ovom prvenstvu. Nije slučajno u polufinalu. Igraju veoma dobro, a ekstremno su motivisane. Imaju ogromnu želju da naprave iskorak i na velikom takmičenju osvoje medalju.

Reprezentativni korektor Ana Bjelica, sreća je zvog uspeha našeg tima.

– Ovo je velika stvar, to su snovi koje svako sanja. Još nisam ni svesna jer sam koncentrisana na utakmice i treninge. Ne mogu da opišem kako se osećam zbog ulaska u polufinale. Porazi su došli u pravo vreme, kada nije bitno, a kada je bilo bitno smo pobeđivale i nadam se da ćemo tako da nastavimo, rekla je ona.

Teodora Pušić smatra da je pravo vreme za revanš.

– Vreme je da im se revanširamo za poraz u grupi. Skoro šest meseci smo zajedno, početak je veoma daleko. Ostale su još dve utakmice, to je kruna svega što radimo. Nikada nismo igrali finale Svetskog prvenstva i mislim da je pravo vreme za to i nadamo se.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter