0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: CSKA za jednu četvrtinu preokrenuo i dobio Darušafaku

Objavljeno: 18.10.18 u 20:57

Turci su odigrali odlično drugo poluvreme, ali su pali u trećoj deonici i razlika u kvalitetu između CSKA i Darušafake je ipak došla do izražaja – 80:75.

Posle dva trijumfa u prva dva kola i isto tako dobrog starta u VTB ligi, CSKA je odigrao najgore poluvreme od početka sezone. Darušafaka je bila potpuno u egalu u prvoj deonici, a onda u drugoj iskoristila maksimalno svaku od brojnih grešaka domaćina.

Turci su imali najviše devet poena prednosti, a malim buđenjem CSKA je ipak na poluvremenu imao ipak sedam poena minusa.

A onda u trećem kvartalu Moskovljani se potpuno vratili u meč. Pre svega ‘glavom’, te su stegli odbranu i raspucali se u napadu, onako kako umeju.

Počeli su da ulaze šutevi sa svih strana, Turci im nisu isparirali i na kraju je bilo 26:10 u tom delu susreta. Sve do kraja je bilo održavanje razlike, iako je Darušafaka imala nalet u poslednjim minutima, ali je faul u napadu Reja MekKaluma nad Nandom De Koloom sve rešio.

Na kraju su najefikasniji bili Stenton Kid i Majkl Erik iz gostujućeg tabora, obojica sa po 15 poena, dok je u domaćoj ekipi Kori Higins imao 14, a Nikita Kurbanov 13 postignutih poena.

Evroliga, 3. kolo:

Četvrtak

CSKA Moskva – Darušafaka 80:75

20.00 Budućnost – Makabi Tel Aviv
20.00 Panatinaikos – Gran Kanarija
21.00 Barselona – Bajern Minhen

Petak

19.00 Himki – Anadolu Efes
19.45 Žalgiris – Fenerbahče
20.00 Olimpijakos – Armani Milano
21.00 Real Madrid – Baskonija

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter