0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLA STOJILJKOVIĆ: Drago mi je što sam se vratio na ovakav način

Objavljeno: 17.10.18 u 21:29

Crvena zvezda je danas u Vranju obezbedila plasman u osminu finala Kupa Srbije.

Pobedom od 2:0 su crveno-beli eliminisali Vranjance, a jedan od strelaca bio je Nikola Stojiljković.

– Nadam se da će biti još mnogo tako dobrih centaršuteva. Hajdin me je zaista sjajno uposlio, odlično je centrirao, čitava akcija je bila dobra. Na meni je bilo da sprovedem loptu u mrežu i drago mi je što smo na vreme otvorili utakmicu. U drugom delu igre Joveljić je potvrdio pobedu, priveli smo lagano uutakmicu kraju i ostvarili smo odličan rezultat, kazao je napadač, a zatim dodao:

– Pobede i golovi znače i na treninzima, a možete zamisliti koliko su bitni na takmičarskim utakmicama. Svima nama nova pobeda podiže samopouzdanje, a meni posebno zbog gola. Za napadača su pogoci najbitniji. Ovo mi je prva utakmica posle povrede i mnogo mi je drago što sam se vratio na ovakav način. Najbitnije mi je da sam zdrav. Dobio sam malo jači udarac u prvom poluvremenu i zato sam napustio teren, ali osećam se dobro i sve je u redu. Najbitnije je da smo pobedili i obezbedili nastavak takmičenja u Kupu Srbije. Zaista je bilo prelepo igrati u Vranju, odličan ambijent, osetilo se na terenu koliko nas publika voli i podržava, i stvarno je bilo sjajno na utakmici. Ostvarili smo odličan rezultat i to nam je najvažnije. Dobra utakmica, dobar rezultat i to nam mnogo znači pred naredne izazove, jer zaista je paklen raspored pred nama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter