0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ĐORĐEVIĆ U DENVERU: Evo šta je selektor rekao o Nikoli Jokiću (FOTO)

Objavljeno: 17.10.18 u 11:48

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije posetio je Nikolu Jokića i gledao ga na treningu u Denveru, a zatim se oglasio na društvenim mrežama.

Sinoć smo preneli da je Aleksandar Đorđević bio gost na treningu Nagetsa pred start nove NBA sezone, a ‘spona’ je naravno Nikola Jokić, ali i trener u redovima Denvera Ognjen Stojaković.

Đorđević se slikao sa Polom Klijem iz CS Gazeta u Denveru i uz tu fotografiju napisao sledeće:

– Moj brat od različite majke. Hvala treneru Nagetsa Malounu, generalnom menadžeru Karnišovasu i predsedniku Timu Koneliju što su me pozvali na treninge, zadovoljstvo je. Jokić je na treninzima igrao dobro i zvučao je dobro – uvek je lepo i zanimljivo gledati ga – napisao je Đorđević.

I Pol Kli je istakao da je bilo zadovoljstvo videti se sa selektorom Srbije.

– On kaže da je Srbija ugostila Malouna na treningu i da su sada samo zamenili uloge. Srbi igraju drugačije i takva igra se ne poklapa sa onom u NBA. Video sam zašto su se Đorđević i Maloun razumeli. Obojica vole da treniraju Jokića i maksimalno čvrstu igru od početka do kraja – napisao je Kli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter