0
Domaći fudbal

FOTO: FK Rad

NIKOLA TRIČKOVIĆ: Pokušaćemo da iskoristimo to što Zvezda misli na Liverpul!

Objavljeno: 16.10.18 u 15:29

Mladi fudbaler Rada Nikola Tričković izjavio je danas da veruje da „građevinari“ mogu da iznenade Crvenu zvezdu narednog vikenda i vrate se na pobednički kolosek.

Ekipa sa Banjice „vezala“ je dva poraza protiv Proletera i Bačke i trenutno se nalazi na 10. mestu u Superligi sa 13 bodova, četiri manje od zone plej-ofa.

– Spremni smo za meč sa Zvezdom, verujem da možemo da iznenadimo i pobedimo, pogotovo jer njima utakmica dolazi pred gostovanje Liverpulu u Ligi šampiona. To nam je svakako dodatni izazov, a meni lično i to što igram protiv tima u kojem sam proveo šest godina – izjavio je Tričković.

Mladog 18-godišnjeg levog beka, koji je na poslednjih nekoliko utakmica dobio šansu, očekuju najverovatnije dueli protiv Brazilca Kafua.

– Gotovo sam siguran da će to biti Kafu, ali ko god bude biću spreman da ga zaustavim. Zahvalan sam treneru Zoranu Milinkoviću i Srđanu Stojčevskom što su mi pružili šansu, nadam se da ću je dobiti i protiv Zvezde i daću sve od sebe da opravdam poverenje – poručio je Tričković.

Utakmica 12. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Rada igra se u subotu od 19 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter