0
Ostali sportovi

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

NE SMIRUJU SE STRASTI: Habib optužio UFC i MekGregora da su ga zajedno napali (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.18 u 22:10

Ruski MMA borac Habib Nurmagomedov izrazio je sumnju da su UFC organizacija i irski borac Konor MekGregor zajedno učestvovali u napadu koji se dogodio u Njujorku prošle godine.

Priča između Habiba i Konora nije se završila 6. oktobra pobedom Dagestanca u Las Vegasu, jer je odmah posle gušenja Irca usledio haos van oktagona i tuča između dva tima.

Od tada traju priče van borilišta i sada je sumnju izrazio Nurmagomedov koji je optužio UFC organizaciju, koja je nadomak toga da ga suspenduje na godinu dana, da je zajedno sa MekGregorom organizovala napad u ‘Barklajs’ centru ranije ove godine.

– Vređa me to što je atmosfera za ovu borbu bila temeljena na priči da je on mene napao, a ja nisam izašao iz autobusa. U svim drugim situacijama sam bio sa svojim ljudima, ali za taj medijski dan sam dobio uputstva da idem sam. Ipak, na kraju mi je dopušteno da povedem samo menadžera i jednog člana tima. Kada pogledam u prošlost, tu ima puno pitanja na koje nemam odgovore. Da li su sve to namerno uradili? Moje mišljenje je da je napad na autobus bio organizovan n uz pomoć UFC-a. Ne mogu da ih optužim sa stopostotnom sigurnošću, ali bih rekao da sam 70 posto uveren u to. Tada sam hteo da izađem i to su u svojim intervjuima potvrdili svi borci i menadžeri iz autobusa – rekao je Habib.

– Sve se dogodilo u dva minuta. On je tamo stigao sa svojim kamerama i PR ekipom. Postoji tu još jedna bitna činjenica – „Barklajs centar“ je jako velika arena, dvorana za 20 hiljada ljudi, ali on je tačno znao gde se nalazimo. Kako? I kako je ušao s grupom od 20, 30 ljudi? Ma dajte… Mekgregor nije imao ništa s tim danom, ali je doveden do lifta koji je vodio do mesta s autobusom? Ja sam sportista, ali sam i dobro naučen. Moj mozak radi poprilično dobro nakon 15 godina koliko se bavim borbom. Nisam u tom razdoblju primio puno udaraca u glavu, tako da još uvek imam mozak – podvukao je Nurmagomedov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter