0
Domaći fudbal

FUTSAL: Banjica gazi ka vrhu (REZULTATI)

Objavljeno: 16.10.18 u 15:10

Za vikend je nastavljeno takmičenje u Drugoj futsal ligi Srbije, a Banjica je zabeležilaprvi trijumf na strani.

U Sremskoj Mitrovici pala je ekipa Deus Futsala 5:4. Nebesko-plavi su poveli golom Ružičića u 11. minutu, ali je Simić izjednačio samo minut kasnije. Rezultatom 1:1 je završeno prvo poluvreme. Pravi vatromet počeo je u drugom poluvremenu. Banjica je sa 2:1 povela u 26. minutu golom Ristanovića, a onda nekoliko desetina sekundi kasnije pogodio je i Ružičić za 3:1. Golovima Simića i Todića je tim iz Sremske Mitrovice je stigao do izjednačenja 3:3. Ružičić je Banjicu doveo do vođstva od 4:3, da bi Dimčić doneo velikih 5:3 za nebesko-plave. Lazić je do kraja samo ublažio poraz Deusa.

Prva ekipa u Drugoj futsal ligi je Zufo iz Bujanovca koja ima svih pet pobeda. Sopot je drugi, a Ekonomac dva treći na tabeli. Banjica je peta, a u sledećem kolu u nedelju dočekuje upravo ‘B’ ekipu našeg najboljeg tima u Srbiji.

Kada je reč o Prvoj futsal ligi samouvereno vlada Ekonomac koji je sa 6:1 deklasirao FON. Jedini pratilac je Nova Pazova koja ima tri boda manje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter