0
Evroliga

FOTO: PRINTSCREEN

EVROLIGA: De Kolo predvodio CSKA do trijumfa u Tel Avivu, Radonjić slavio protiv Makabija

Objavljeno: 16.10.18 u 22:36

Večerašnjim mečevima podignuta je zavesa na drugo kolo Evrolige, a posebno zanimljiv bio je onaj igran u Tel Avivu.

Ekipa CSKA iz Moskve slavila je u Tel Avivau protiv Makabija rezultatom 86:89, dok je Bajern pobedio Panatinaikos rezultatom 80:79.

Prava ‘rezultatska klackalica’ viđena je u dvorani u Izraelu. Obe ekipe u pojedinim delovima meča imale su prednost, ali ona nije niti u jednom trenutku bila  dvocifrena. Domaćini su odigrali bolje treču deonicu, dok je ekipa iz Moskve to kompenzovala dobrom igrom u četvrtoj četvrtini. U domaćem sasatavu najraspoloženiji za igru bili su Kaloiaro sa 21 ubačenim poenom, i Rol i Blek sa po 15 poena. U gostujućem sastavu najviše inspiracije je imao fenomenalni Nando de Kolo koji ubacio 27 poena uz pet asistencija, a pratili su ga Kajl Hajns sa 14 i Higins sa 13.

Ekipa Bajerna iz Minhena koju sa klupe predvodi nekadašnji trener Crvene zvezde Dejan Radonjić savladala je večeras Panatinaikos. Gosti su bolje ušli u ovu utakmicu i poenima Gista i Lengforda napravili seriju od 7:0. Domaća ekipa do kraja te deonice uspela je da izjednači, a gosti su uspeli na kratko da vrate prednost. Međutim dalji tok meča kontrolisali su puleni crnogorskog stručnjaka, sve do do poslednjih minuta, kada su im gosti ‘disali za vratom’. Poenima Lengforda Atinjani su prišli na pola koša razlike, ali više od toga nisu mogli. U ekipi iz Minhena najviše poena su ubacili Đedović 19, Bartel 12 i Buker 11, a od naših igrača Jović 4, Lučić 9, a Dangubić sa tri minuta na parketu nije pogađao obruč. Kod gostiju najviše je ubacio Lengford 18, a pratio ga je Mitoglu sa 10.

Utorak

Darušafaka – Budućnost 71:63

Makabi Tel Aviv – CSKA Moskva 86:89

Bajern Minhen – Panatinaikos 80:79

21.00 Gran Kanarija – Barselona

Sreda

19.00 Anadolu Efes – Žalgiris
19.45 Fenerbahče – Himki
20.45 Baskonija – Olimpijakos
21.00 Armani Milano – Real Madrid

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter