0
Ostali sportovi

SVET ĆE PONOVO DA STANE: Flojd Mejveder prihvatio izazov, ima li sada Habibu spasa

Objavljeno: 15.10.18 u 21:00

Jedan od najboljih MMA boraca ikada ući će u ring protiv jednog od najboljih boksera ikada.

Međutim, koliko je ovo pametna odluka Habiba Nurmagomedova znajući kako je Konor Mekgregor prošao u ringu sa Flojdom Mejvederom.

Prvi šampion koji je odlučio da iz MMA pređe u boks i zakaže borbu sa najboljim trenutno u svojoj kategoriji bio je Konor Mekgregor. Međutim, i pored odličnih udaračkih tenika koje Mekgregor ima, Flojd je lako izašao na kraj sa njim.

Imaćemo i drugu takvu borbu, pošto je danima unazad Habib Nurmagomedov radio na tome da izazove američkog boksera, i uspeo je. Najveći svetski mediji pišu da je Flojd prihvatio poziv Habiba, i da će se boks meč održati.

Radi se o dva neporažena borca, Flojd Mejveder ima skor 50-0 u boksu, a Habib Nurmagomedov 27-0 u MMA.

Najveća snaga Nurmagomedova leži u rvanju koji neće moći da koristi u ringu, te će Rus u narednom periodu sasvim sigurno raditi samo na udaranju.

Da li je ovo način na koji je Habib želeo da izbegne skoriji ‘susret’ sa Konorom Mekgregorom i revanš, ili ne, ostaje nam samo da nagađamo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter