0
Fudbal

SPORT NA TV: Derbi Španije i Engleske, mladi Srbije protiv Francuske

Objavljeno: 15.10.18 u 08:50

Ne baš bogat sportski dan je pred nama, ali za ljubitelje sporta uvek nešto može da se nađe, pogledajte program za danas.

U prvom planu je sigurno Liga nacija u fudbalu i veliki derbi ‘A’ lige u kom se sastaju Španija i Engleska. Prenos je od 20.45 na Sport klubu jedan. Na drugom programu možete gledati meč ‘A’ lige između Islanda i Švajcarske.

Sport klub nam u podne donosi prenos treće faze naše grupe na Svetskom prvenstvu u odbojci gde se sastaju domaćin Japan i Italija. U slučaju pobede ‘azura’ naše devojke bi se već našle u polufinalu. Pored odbojke tu su prenosi ženskog tenisa, ali i nemačke košarke.

Arena sport nam nije danas pripremila širok spektar, pa ćemo tako izdvojiti samo prijateljski meč reprezentacija do 20 godina između Srbije i Francuske. Od 19 časova je prenos Prve lige Srbije između Trajala i Teleoptika. Evo kompletnog sportskog TV programa.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter