0
Fudbal

FOTO: Printscreen

ŠOU PROGRAM U BIH: ‘Lažni’ golman pao kao iz karabina pogođen (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.18 u 13:30

Cirkus na terenima u Bosni i Hercegovini, ovom se smeje ceo svet, ali svaka čast na korišćenju rupa u pravilniku.

Reč je o Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine gde je napravljen pravilnik po kom ekipa na terenu mora da ima najmanje tri igrača mlađa od 21 godine, ali ne i da sa njima mora da završi utakmicu. Tako su treneri znali već u prvih 15 minuta da zamene sva tri igrača.

Odmah je reagovao FS BIH koji je promenio pravilo i stavio da igrač do 21 godine koji izađe u prvom poluvremenu mora da ga zameni njegov vršnjak. Novu rupu u pravilniku našli su u Slavenu iz Živinica. Naime, po novom pravilu to ne važi za golmana mlađeg od 21 godine.

„Domišljati“ Živiničani su uvideli da se pravilo odnosi na igrače, ali ne i na golmane. Tako su prvo protiv Veleža naredili golmanu mlađem od 21 godine da se povredi u prvom minutu, a kada je on to odbio u sledećoj utakmici prebačen je na tribine.

Nakon toga protiv Viteza su predstavili novi trik – na gol su stavili U-21 igrača čiji je zadatak bio da se povredi što je pre moguće kako bi na gol stao iskusni golman, prenose mediji u BiH.

Svi na tribinama su čekali kada će fudbaler na golu odglumiti povredu, a to se dogodilo već u njegovom prvom kontaktu sa loptom.

 

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter