0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MIHAJLO PAVIĆEVIĆ: Mečevi sa Partizanom su ko jaje jajetu, osećali smo se kao u Beogradu!

Objavljeno: 15.10.18 u 10:04

Šampion Crne Gore Moranr iz Bara naneo je prvi poraz Partizanu u ABA ligi, a na svoj način meč je prokomentarisao trener Barana.

On je posle meča istakao da je presrećan, jer drugačije ne može da bude kada se pobedi Partizan. Najvažnije je da je igra Mornara proradila.

– Moram da budem presrećan. Sjajno smo odigrali prvo poluvreme i to je igra koju pokušavamo da sprovedemo! Kada nam ona proradi, teško nas je zaustaviti. Partizan je u nastavku bio mnogo agresivniji, kažnjavao je svaku našu grešku. Mi smo dugo odolevali, ali je meč ušao u neizvesnu završnicu i odlučivao je poslednji šut Pejdža. Sve naše utakmice s Partizanom u ABA ligi liče kao jaje jajetu – rekao je Pavićević.

Jedino što mu je zasmetalo jeste činjenica da se u Baru igralo kao da je reč o dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

– Dobro znamo koliko Partizan ima navijača svugde, pa i u našem gradu. Upravo iz tog razloga ovaj trijumf dodatno dobija na težini. Slavili smo protiv ekipe koja je u velikom naponu i koja je ovde došla sa velikim ambicijama. To našu pobedu čini još većom.

Upravu i trenera Moranara je oduševilo to što je klub posetio legendarni Žarko Paspalj.

– Na poluvremenu nas je posetio Žarko Paspalj. Bilo je izuzetno lepo videti ga u ‘Topolici’, rekao nam je da je prvi put ovde i da je oduševljen. Citiraću ga – ‘Radite nešto što niko ne radi’. Nije mislio samo na Đoka i mene, već na čitav klub. Pravimo atmosferu u Baru da je ovde lepo svakom – zaključio je Pavićević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter