0
Američki fudbal

HIT IZJAVA TOMA BREJDIJA: Navijao da protivnik da poene – kako bi ekipu odveo ka pobedi!

Objavljeno: 15.10.18 u 21:17

Odigrao je sjajan meč ruki Patrik Mahoms, ali je na kraju ipak Tom Brejdi bio taj koji je napustio stadion u Bostonu kao pobednik, i to nakon što je, kako je sam rekao posle meča, priželjkivao da Čifsu postignu poene.

Jedno od najvažnijih nepisanih pravila koje ekipe moraju da ispoštuju u NFL-u glasi – „Ne ostavljajte vremena Tomu Brejdiju“.

Legendarni kvoterbek Nju Inglanda po mnogima je legitiman kandidat za zvanje najboljeg svih vremena, a Brejdi iz dana u dan dokazuje da mu po nekim stvarima ravnog u ovom sportu nema.

Tako je još jednom doneo svojoj ekipi pobedu, iako nije izgledalo tako samo tri minuta pre kraja. Naime, na 3:15 pre kraja meča Tajrik Hil je dobio loptu i fantastičnim prodorom doneo „poglavicama“ izjednačenje. Rezultat – 40:40, do kraja meča 3:03. 

A potom je odgovornost preuzeo čovek koji se Hilovom pogotku obradovao verovatno više od svih navijača tima iz Misurija – bivši 199. pik sa drafta 2000. godine, 41-godišnji Brejdi.

– Mislim, drago mi je bilo kad sam video da Tajrik trči ka end zoni, rekao sam „Dobro je, brzo su postigli poene“. To je značilo da imamo dovoljno vremena, rekao je Brejdi nakon što je Petsima doneo još jedan trijumf dovevši ekipu u situaciju da preko Stivena Gostkovskog u poslednjoj sekundi šutem za tri poena zabeleže trijumf.

Dileme nema, Brejdi iz meča u meč dokazuje da je, što bi Amerikanci rekli, GOAT. Bar kada se gleda moderna era…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter