0
Košarka

DONETA ODLUKA: Poznato da li Teodosić ostaje u Klipersima!

Objavljeno: 15.10.18 u 23:09

Tokom poslednjih par dana u medijima širom SAD, ali i Srbije jedno od glavnih pitanja bilo je – gde će u narednoj sezoni igrati Miloš Teodosić, a na to pitanje smo danas dobili i odgovor. 

Teodosić je povezivan sa Klivlend Kavalirsima, LA Klipersima, Juta Džezom, čak i Sakramentom, juče je predložen i trejd u San Antonio Sparse, ali je uprava tima iz „grada anđela“ donela odluku da Teodosića ostavi u 15 igrača. Bar za sad.

Poslednjeg dana pred početak sezone Klipersi su imali 17 igrača pod ugovorom, pa je bilo potrebno da se odreknu dvojice košarkaša – otpuštanjem ili trejdom.

Tako je Ves Džonson otišao u Nju Orleans, dok je pristigli Aleksis Ažinsa otpušten, kao i Džavun Evans, pa je Dok Rivers sveo broj imena na propisanih 15, a među njima se nalazi i naš plejmejker.

Po svemu sudeći, Teo će početak sezone provesti u Klipersima, ali…

Rok za trejdove u NBA ligi traje do 7. februara, a kako Rivers nije u prethodnih nekoliko dana Teodosića uključivao u priče vezane za tim koji bi trebalo da bude glavni oslonac u sezoni, rastanak je izvestan. Pitanje je samo kad, i naravno – gde.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter