1
Domaći fudbal

FOTO: Fudbalski savez Crne Gore

CRNOGORCI SE VEĆ ‘OŠTRE’ ZA SRBIJU: Jedva čekamo meč u Beogradu, možemo do prvog mesta

Objavljeno: 15.10.18 u 16:59

Fudbalska reprezentacija Crne Gore sinoć je ubedljivim rezultatom slavila u Viljnusu i tako najavila veoma zanimljivu borbu za prvo mesto između tri ekipe u poslednja dva kola.

Strelci za tim Ljubiše Tumbakovića koji je meč sinoć pratio sa tribina zbog isključenja pod Goricom bili su Stefan Mugoša dva puta, Boris Kopitović i Darko Zorić.

Igrač Partizana Nebojša Kosović rekao je da je nakon poraza od Srbije bilo teško podići se, ali da su ‘sokolovi’ pokazali karakter.

– Dogovorili smo se kako da igramo, kako da uđemo u meč, želeli smo da pobedimo, jer smo znali koliko nam znače bodovi. Otvorili smo utakmicu vrhunski, 3:0 na poluvremenu, u nastavku malo se opustili, ali priveli smo kraju. Jedva čekamo utakmicu sa Srbijom u Beogradu. Dve pobede nas vode na prvo mesto. Daćemo sve od sebe i iskreno mislim da imamo realne šanse da to i ostvarimo, rekao je vezista crno-belih.

FOTO: Fudbalski savez Crne Gore

Štoper Čukaričkog Boris Kopitović takođe veruje da njegova selekcija može do prvog mesta.

– Znali smo šta hoćemo od početka. Drago mi je da sam pomogao ekipi da dođe do pobede. Postavili smo se kako treba, igrali kako možemo i ta igra nam je donela tri boda. Nakon ove pobede, verujemo da možemo da dođemo do prvog mesta, rekao je Kopitović.

FOTO: Fudbalski savez Crne Gore

Dvostruki strelac Stefan Mugoša bio je igrač utakmice sinoć, ali smatra da je i to zasluga čitavog tima.

– Uvek iz dobrog tima izađe pojedinac, ne bih mogao bez pomoći saigrača. Ovako se igra za svoju državu, za grb… Samo maksimalnom borbenošću možemo da dođemo do pobede i to smo pokazali. Spremićemo se da odigramo bolje nego u Podgorici. Sve je moguće, svi verujemo i jedva čekamo, kazao je napadač Inčon Junajteda.

FOTO: Fudbalski savez Crne Gore

Meč između Srbije i Crne Gore na programu je 17. novembra od 15 sati na stadionu ‘Rajko Mitić’.

0
0

1 Komentara

  1. Проћи ћете као и у мојој Подгорици! Напријед, Србијо, играј за своје Србе ма гдје били! Нек буде коректно навијање и дружење јер су то све Срби, али побиједи да ,,навијачима по службеној дужности” мркне свијест.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter