0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REKORDER: Slovak polako hvata zalet za Beograd

Objavljeno: 14.10.18 u 20:40

Buduće krilo crveno-belih postiglo najbrži gol u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo igrača do 21 godine koje se narednog leta igra u Italiji i San Marinu.

Crvena zvezda je kupila od Spartaka iz Trnave Erika Jirku (21) koji već u januaru može da se preseli u ‘Ljutice Bogdana’, a njegove dobre partije su preporuka za šefa stručnog štaba Vladana Milojevića. Ekspresno je krilni igrač postigao pogodak posle samo 52 sekunde igre protiv Estonije (2:0) za mladu selekciju Slovačke po čemu je njegov pogodak najbrži u kvalifikacijama za EP u San Marinu i Italiji.

Predstoji završno kolo, ali nisu velike šanse da neko prestigne Jirku, koji svakako potvrđuje potencijal zbog kog je uspeo da se nametne. Šampion Srbije je uspeo pre Legije i Fiorentine da kupi talentovanog Slovaka koji čeka poziv da karijeru nastavi na našem najvećem stadionu. U Zvezdi još nisu prelomili hoće li ostaviti igrača do kraja sezone u Trnavi ili početkom 2019. godine sledi selidba u Beograd. Obe opcije su za sada otvorene i tokom decembra sledi konačno rešenje, a dosta zavisi od odlazaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter