2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga /Mornar / Media Pro

POLUVREME U BARU: Najgori Partizan od starta sezone, samo je Lendejl svetla tačka (REAKCIJE)

Objavljeno: 14.10.18 u 17:52

Košarkaši Partizana gostuju ekipi Mornara iz Bara u sklopu trećeg kola regionalnog košarkaškog takmičenja.

Oba tima ušla su u ovaj meč u dobroj atmosferi jer su upisali po pobedu Evrokupu, partizan je slavio u dovrani ‘Alekandar Nikolić’ protiv Zenita, dok su Barani savladali italijanski Torino.

Iako je poslednja na tabeli sa dva poraza na startu ekipa Mihajla Pavićevića bolje je ušla u ovu utakmicu. Mogli su prisutni u ‘Topolici’ da vide dosta lepih poteza,  a crno-beli tokom većeg dela bili su na distanci koja je iznosila i preko deset poena. Najraspoloženij u sastavu Mornara su Vranješ sa 10 poena, Mićović sa devet,  Valer sa osam, odnosno Luković, Karington, i Konig sa sedam, doksu u ekipi Nenada Čanka najviše poena ubacili Lendejl, devet i Đorđe Gagić šest, ali je ujedno upravo ovaj momak najviše kritikovan od strane pristalica kluba.  Rezultat nakon dve odigrane četvrtine je 50:36, a evo kakve su reakcije navijača na socijalnoj mreži Tivter:

Sve važne vesti iz sveta sporta možete pratiti na najposećenijoj Instagram stranici.

0
0

2 Komentara

  1. KOLIKO PUTA SAM REKAO DA PARTIZAN NIJE POLIGON ZA OBUKU. OVAKO CEMO PROLAZITI SVAKO DRUGO GOSTOVANJE. POLUVREME NIKAKVO. BOLJE BI IGRALI BEZ CANKA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter