0
ATP

KOMEDIJA SA NOVAKOM: Ne bih da se Borna oseća loše… (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.18 u 13:10

Vrlo zanimljiva i komična scena viđena je prilikom dodele trofeja Novaku Đokoviću i Borni Ćoriću u Šangaju.

Najpre se publici na stadionu obratio hrvatski teniser, pozdravio je publiku, ali se izvinio što ne ume da ih pozdravi na kineskom.

Tada mu je Đoković prišao i šapnuo mu pozdrav koji je nasmejao kineske navijače. Ćorić je delovao zbunjeno, ali je sve ispalo vrlo simpatično

Onda je Đoković preuzeo šou.

– Zaista ne bih da Borna izgleda kao neko ko ne zna kineski. Ali – rekao je Đoković na engleskom, a onda rekao par rečenica na kineskom koje su izazvale pravo oduševljenje na tribinama.

To nismo uspeli da razumemo, ali jesmo nastavak kada se ponovo prebacio na engleski jezik.

– Hvala vam što ste učinili da ovo takmičenje bude u mom srcu. Uvek sam ovde igrao dobro. Prvi masters sam osvojio baš ovde pre 10 godina, to me je i usmerilo ka visinama, da budem ono kakav sam danas. Čestitke Borni i njegovom timu na sjajnoj nedelji. Ćoriću, pokazao si da od tebe može mnogo da se očekuje na vrhunskom nivou i želim ti da tako i bude. Na kraju, čestitke i mom timu, a naročito porodici koja je kod kuće. Bili su mi velika podrška kada mi nije najbolje išlo, a poslednja četiri meseca su bila fantastična, uživao sam širom sveta – rekao je Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter