0
Ostali sportovi

FOTO: PRINTSCREEN

KAKAV BI TO MEČ BIO: Habib Nurmagomedov izazvao Flojda Mejvedera!

Objavljeno: 14.10.18 u 09:12

Nekako, kao da je Habib Nurmagomedov preuzeo ulogu ‘trešovanja’ od Konora MekGregora kada ga je prebio u Las Vegasu, a onda skočio na ceo njegov tim.

Posle cele drame na UFC 229 u Las Vegasu, Habibu preti suspenzija, oduzimanje šampionskog pojasa i zarade od 2.000.000 dolara. Zato je prešao u prozivanje drugih boraca, pa čak i iz drugih sportova.

Pokazao je da je bolji od MekGregora, a sada je otišao korak dalje i izazvao boksera Flojda Mejvedera, koji je takođe prebio Irca u bokserskom meču pre godinu dana.

Na taj način Dagestanac želi da iskoristi marketinški maksimalno trenutnu situaciju, uz obrazloženje da ‘u džungli nema mesta za dva kralja’.

Naglasio je da su obojica neporaženi u svojim disciplinama.

– Hajde da se borimo! 50-0 protiv 27-0. Obojica nikad nismo izgubili, što da ne? Hajde! U ovoj džungli ima mesta samo za jednog kralja. On nije mogao da ‘sruši’ Mekgregora, a ja sam to uradio veoma lako – rekao je Nurmagomedov.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter