0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DUŠAN SAVIĆ O PISANJU L’EKIPA: Imam dojavu, znam ko je ubio Kenedija!

Objavljeno: 14.10.18 u 19:35

Evropa i dalje bruiji o teškim optužbama L’Ekipa na račun srpskog šampiona Crvene zvezde, a evo šta je rekla legenda crveno-belih koja je igrla u zemlji ‘galskih petlova’.

Francuski list je prvo zvao Dragana Džajića, kažu pokušali su da dobiju i Zvezdana Terzića, ali im je na neosnovane optužbe odgovorila još jedna legenda nekadašnjeg šampiona Evrope Dušan Savić.

– Ako se neko igrao sa istorijom ovog kluba neka plati. Ali, kada sam pročitao ovo samo sam se slatko nasmejao, baš kao i svi navijači. Da neko uplati pet miliona? Može ako je neko tek izašao iz ludnice ili je veoma glup. U Zvezdi nema takvih idiota. Nije ovo neki mali klub i nije ovo neka mala utakmica. Ovo je šampion Evrope, tim koji igra Ligu šampiona. Ovo je ogromna laž koju je ispričao neko ko ne voli Zvezdu i ko je ljubomoran na njene rezultate. Sa Vujadinom nisam pričao o ovome – rekao je Dušan Savić.

Legenda Crvene zvezde je duhovitija bila u izjavi za srpski list ‘Alo’, nasmejao je pošteno čitaoce.

– Za sve su krivi Srbiji, makar bili na drugoj planeti… Ne razumem ideju te glupave priče… Ako im je potrebno, evo, imam dojavu, siguricu, da su Srbi ubili Kenedija – ironičan je bio legendarni Dule.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter