0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

ZAHAROVA REAGOVALA NA INCIDENT FUDBALERA: Zamislite kada igrači promaše penal mi ih udarimo stolicama po glavi

Objavljeno: 13.10.18 u 11:18

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova reagovala je na incident koji danima potresa javnost u ovoj zemlji.

Ruski fudbaleri Aleksandar Kokorin i Pavel Mamev nasrnuli su u jednom kafiću na političara iz te zemlje.

Danima iza nas traži se uzrok ovakvog ponašanja dvojice reprezentativaca ruske selekcije, a spekuliše se kakve bi kazne mogle biti za ovakav čin. Dva fudbalera nisu dobrovoljno otišla da daju izjavu povodom ovog incidenta, pa je priča o priveđenju dodatno pogoršala njihovu situaciju.

– A, zašto ne bi državni funkcioneri tukli stolicama po glavi fudbalere kada promašuju šanse i ne postižu golove? Zamislite, fudbaler promaši penal i dobije stolicu u glavu, između ostalog napisala je Zaharova na Fejsbuku.

FOTO: PRINTSCREEN

Ovoj dvojici igrača izrečen je dvomesečni pritvor jer su u jednom moskovskom kafiću pretukli Denisa Paka političara iz ovog grada. On je zaposlen u kabinetu ministarstva trgovine i industrije, a pre njega meta napada bio je vozač jedne moskovske televizije.

Zaprećena kazna za ovo delo dvojice igrača je do tri godine zatvora, a nastavak igranja fudbala u ovoj zemlji biće veoma neugodna za njih, jer se javnost većim delom ‘obrušila’ i osudila ovakvo ponašanje.

(VIDEO:YouTube/Миша Гончаров)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter