0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Brojni predstavnici klubova iz Evrope nisu imali mnogo posla u Novom Sadu

Objavljeno: 13.10.18 u 12:16

Na lošem terenu direktori i skauti klubova u svojim izveštajima neće nikog posebno podvući za prelazni rok u januaru.

Mlade selekcije Srbije i Austrije odigrale su meč bez golova. što je bilo dovoljno da se naš tim plasira na Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu narednog leta.

Mnogi talentovani igrači mlade reprezentacije Srbije su se preselili u Evropu, a juče u Novom Sadu predstavnici klubova nisu imali mnogo posla. Zbog lošeg terena i pojedinačnog učinka njihovi tefteri su ostali prazni, a u svojim izveštajima neće nikog posebno podvući za prelazni rok u januaru. Kako saznaje HotSport megdan sa Austrijom u kojoj ima par intresantnih igrača ispratili su predstavnici: Seltika, Hofenhajma, Štutgarta, Spala, Rena, Anžea, Malatije,Đenove i Valensije. Uroš Račić je ove sezone upisao šest nastupa u B timu kluba sa ‘Mestalje’ i već se spominje moguća selidba u Espanjol.

FOTO: STARSPORT

Srpski ‘orlići’ su remijem izbori plasman na Evropsko prvenstvo sledeće godine u San Marinu i Italiji, tako da će u utorak na zatvaranju kvalifikacija protiv Jermenije nastupiti u Novom Sadu, verovatno igrači sa manjom minutažom. Možda neko iskoči u prvi plan i nađe se na spisku za veliko takmičenje koje je narednog leta.

Ovde možete zapretiti jednu od najposećenijih instagram stranica

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter