0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN MILOJEVIĆ: Cedevita je favorit, ali idemo na pobedu – dobra prilika da vidimo gde smo

Objavljeno: 13.10.18 u 10:17

Regionalna košarkaška ABA liga nastavlja se u subotu mečevima 3. kola, a danas na parket izlaze tri srpska predstavnika.

Ekipa Mega Bemaksa izaći će na megdan Cedeviti na gostovanju u glavnom gradu Hrvatske.

Trener košarkaša iz Sremske Mitrovice koji ujedno vodi ekipu koja je najmlađa kazao je da su ovakve utakmice dobra prilika da njegova ekipa vidi gde je u odnosu na najjače timove.

– Očekuje nas meč sa izuzetno kvalitetnim protivnikom. Posle poraza na startu, počeli su da se dižu a u prilog tome ide i njihova pobeda protiv Albe. Imamo dobar početak sezone, ali to ne sme da nas zadovolji i opusti. Da bi došli u priliku da se borimo za pobedu, moramo da odigramo agresivno u odbrani i da pristupimo meču sa potrebnom energijom i koncentracijom. Cedevita je favorit, ali mi u svakom meču idemo na pobedu i ovo će biti dobra prilika da vidimo gde se nalazimo u odnosu na jednu od najjačih ekipa u ligi, rekao je Dejan Milojević.

Košarkaš Mege Luka Ašćerić smatra da bi bila velika stvar ukoliko njegov tim slavi u Zagrebu.

– Cedevita je jedna od najkvalitetnijih ekipa u ABA ligi. Ovo je prava prilika za nas da vidimo gde smo naspram najjačih ekipa u ligi. Potrebno je da uđemo agresivno u utakmicu i da držimo visok ritam kao u prva dva meča. Ukoliko dođemo do naše igre i pružimo maksimum, verujem da možemo da dođemo u priliku da ostvarimo veliku pobedu na stran, rekao je on.

Utakmica u dvorani ‘Dražen Petrović’ na programu je večeras od 21 čas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter