0
Fudbal

Foto: Screenshot

TAKO SE TO RADI U JAPANU, NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA: Cinkario Inijestu, pa sad mora na hlađenje!

Objavljeno: 12.10.18 u 14:40

Japan je do savršenstva uređena zemlja i svaka greška se skupo plaća, a to je na svojoj koži osetio fudbaler Visel Kobea.

‘O kako je lepo biti glup’ kaže pesma ‘Riblje Čorbe’, a takav je ispao defanzivac Visel Kobea Šunki Takahaši. Sada će dva meseca morati da trenira van tima, te mu ni legendarni Andres Inijesta ne može pomoći.

Naime, gore pomenuti japanski fudbaler je prijatelju, inače navijaču Visela, otkrio da Andres Inijesta nije trenirao i da ga neće biti u sastavu za meč sa Urava Redsima 23. septembra. Takahaši je prijatelju pustio SMS poruku, a ovaj je to objavio na društvenim mrežama. Kasnije su lokalni mediji na osnovu te informacije stigli do toga da Španac neće igrati.

Takahaši je odmah optužen za kršenje klupskog pravilnika i ‘cinkarenje’ zbog čega dva meseca neće trenirati sa ekipom. Naravno, u Srbiji ovako nešto nije moguće, jer kod nas informacije cure na sve strane…

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter