0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

RAZLOG ZA PUNE TRIBINE: Crvena zvezda igra humanitarnu utakmicu za svog Stefana

Objavljeno: 12.10.18 u 12:19

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće sutra humanitarnu utakmicu sa Dinamom iz Pančeva, a sav prihod sa ovog događaja namenjen je lečenju nekadašnjeg igrača ovog kluba Stefana Čikića.

Dete kluba iz Ljutice Bogdana proteklih meseci vodi borbu sa opakom bolešću, a mnoge ličnosti iz sveta fudbala, kao i njegovi klubovi trude se da mu što je više moguće pomognu.

Humanitarna utakmica između Čikićevih timova, Crvene zvezde i Dinama, pod nazivom ‘Igraj za Stefana’ zakazana je za subotu od 14 časova na Gradskom stadionu u Pančevu. Cena ulaznica je simbolična i iznosi 150 dinara minimum, odnosno više ukoliko neko želi da izdvoji veću sumu, a sav prihod od karata biće uplaćen na račun Stefana Čikića kao vid pomoći.

Čikić vodi borbu sa leukemijom i naš fudbaler je spreman da dobije životnu utakmicu uz pomoć svih nas koji smo uz njega. Zato, u subotu od 14 časova, na Gradskom stadionu u Pančevu igramo za Stefana, poručili su iz Crvene zvezde.

Takođe, svi koji su u mogućnosti, pomoć Čikiću mogu da uplate i na sledeći način:

Dinarski račun: 340-32327763-54
Devizni račun:
IBAN RS35340000003232776354
SWIFT CODE: GIBARS22

FOTO: STARSPORT

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter