0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

BORKO DURONJIĆ: Nakon pauze želimo tri boda protiv Mladosti

Objavljeno: 12.10.18 u 10:15

Dvadesetjednogodišnji Borko Duronjić je blizu broja od 50 utakmica za Zmajeve i igra drugu sezonu u dresu Voždovca. Iza sebe ima veliki broj golova, ali i asistencija, a posebno se pamte golovi u gradskim derbijima protiv Crvene zvezde i Partizana.

Sa Zmajevima je dva puta proslavljao svoj rođendan, a sigurno je da su želje usmerene ka najvišim dometima. Prethodno kolo za momke iz Jerkovića je gotova priča.

– Prošlo je dosta vremena i utisci su se slegli. Utakmica se nije odvijala kako smo očekivali, jer smo igrali zadovoljavajuće, a pritom smo primili tri gola posle prekida. Odradili smo analizu meča, učimo iz naših grešaka i naravno idemo dalje, rekao je on.

Pauza donosi dobre treninge i mlad tim Voždovca će na svom stadionu dočekati Mladost iz Lučana, navijači pamte Borkove tri asistencije u Lučanima prošle godine koje su donele pobedu od 3:1.

– Pauza će nam dobro doći posle ritma sreda – subota. Bodovno stanje Mladosti pokazuje o kakvoj se ekipi radi. Međutim, očekujem naše dobro izdanje i da ćemo na svom terenu, pred svojom publikom uzeti tri nova boda.

Mladi napadač će ove nedelje igrati u dresu sa državnim grbom, Borko je i ranijih godina sa ponosom nosio dres Srbije.

– Drago mi je da sam ponovo dobio poziv, jer definitivno je usledio kao nagrada za partije u našoj ligi. Očekuje nas interesantan meč sa Francuskom i želim svojom igrom na najbolji način da reprezentujem pre svega Srbiju i Voždovac, istakao je Borko Duronjić.

‘B’ selekcija Srbije na čelu sa selektorom Milanom Obradovićem će odigrati meč sa ekipom Francuske u ponedeljak u SC Stara Pazova. Meč je zakazan za 17.00 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter