0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Kazne za Zvezdu i Partizan, bivši predsednik crno-belih ponižavao Milojevića, Srbija pobedila Crnu Goru

Objavljeno: 11.10.18 u 23:30

Iza nas je izuzetno bogat sportski dan, bilo je vesti vezanih i za Crvenu zvezdu, i za Partizan, ali i za reprezentaciju, koja je danas odmerila snage sa Crnom Gorom u Podgorici.

Centralni događaj dana bio je meč između Crne Gore i Srbije. Slavila je Srbija rezultatom 2:0. Pre ovog susreta došlo je i do incidenata, ali je viđena i izuzetno lepa scena. HotSport se na tribinama stadiona pod Goricom našao u pravo vreme da zabeleži otkrovenje Žozea Murinjakoga je to „Specijalni“ došao da gleda, i za koga je navijao.

A i dotični fudbaler je otkrio svoje viđenje utakmice uz pomalo sete.

Utakmica je imala i svoju uvertiru, ali su novinari iz Srbije doživeli pravi debakl protiv kolega iz Crne Gore.

Kada su „večiti“ u pitanju, aktuelni predsednik košarkaške sekcije Partizana dao je opširan intervju u kom se dotakao mnogo važnih tema za crno-bele, dok je bivši predsednik fudbalske sekcije u svojoj izjavi isponižavao trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića.

Kada je Crvena zvezda u pitanju, saznali su crveno-beli imena rivala u Ligi šampiona.

Za kraj, uživajte u najupečatljivijim fotografijama sa današnjeg duela u Podgorici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter