0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Verujemo u Radonjića, malo golova u Podgorici

Objavljeno: 11.10.18 u 10:58

Nastavlja se takmičenje u Ligi nacija tako da je reprezentativni fudbal u fokusu narednih nekoliko dana, a gostovanje Srbije u Podgorici je svakako istorijski spektakl i uz to startuje nova sezona košarkaške Evrolige.

LITVANIJA – RUMUNIJA 2 (1.60)

U Viljnusu na veštačkoj travi nije lako uhvatiti pravi ritam što je jedna od zamki domaćina, ali se očekuje da su gosti kvalitetniji i da će upisati važna tri boda pred dolazak ‘orlova’ na megdan u Bukurešt.

CRNA GORA – SRBIJA 0 – 2 GOLA (1.60)

Istorijski meč na stadionu u Podgorici biće veoma zanimljiv, a svakako da će obe ekipe pokušati da sačuvaju svoju mrežu tako da se očekuje tvrd meč i videćemo koće koga nadmudriti. Učitelj Tumbaković ili učenik Krstajić je veoma zanimljiv trenerski megdan.

POLJSKA – PORTUGAL 1 – 2 GOLA (1.90)

Biće veoma buran meč u Varšavi u kojem domaćin želi ‘skalp’ šampiona Evrope, ali gosti predvođeni Ronaldom i lukavim trenerom Santosom pokušaće da dođu do pobede sa malim brojem golova.

BAJERN – EFES 1 (1.70)

Šampion Nemačke se vraća na elitnu scenu kao i trener Dejan Radonjić, koji želi da start bude uspešan i imaju blagu prednost u odnosu na dobro pojačanu ekipu iz Istanbula.

Ukupna kvota na tiketu je 8.19.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter