5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI U HUMSKOJ: Zvezdaš Branko Bošković blokirao račun Partizanu!

Objavljeno: 10.10.18 u 12:46

Veliki finansijski problemi za Partizan, jer je klubu danas blokiran račun i to od strane bivšeg veziste Crvene zvezde.

Tu vest danas je potvrdio potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić, koji je istakao da je to ‘rep’ koji se vuče od vremena vladavine Dragana Đurića. Račun Partizana je blokiran za 144.521 evro.

– Još jedan od slučajeva bivše uprave na čelu sa Draganom Đurićem! Partizan je početkom 2009. zaključio ugovor o transferu sa Mogrenom za transfer Nikole Vujovića u iznosu od oko 400.000 evra, od toga – 200.000 je plaćeno do 2014, 200.000 nikad – rekao je Vladimir Vuletić, a preneo ‘Informer’.

Zanimljivo je to da su potraživanja preneta na firmu ‘Bonum’ čiji je zastupnik bivši fudbaler Crvene zvezde Branko Bošković.

– U ime firme Bonum pojavljuje se kao poverilac Branko Bošković, bivši fudbaler Crvene zvezde – istakao je Vuletić.

0
0

5 Komentara

  1. strasno,kako mogu tako da traze novac koji im pripada po ugovoru o transferu????????

    0
    0
    Odgovori
  2. Ciji je on zastupnik boze dragi,o jos trazi tolike pare,sta li taj zastupa,jedino moze terzica posto je iz njegovog jata!!!???

    0
    0
    Odgovori
  3. Ocekujemo neku frustrirajucu neslanu salu od njega…kakav je to klub da mu 144.000 € blokira racun?? Kako se hvale da dobro rade mislio sam da imaju makar 3.000.000 € na racunu!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter