0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PRED PUT U PODGORICU: Maksimović o greškama, Rukavina o poruci Matića na instagramu!

Objavljeno: 10.10.18 u 11:52

Fudbaleri Srbije krenuli su na put dug pola sata leta do Podgorice gde ih sutra na stadionu Pod Goricom čeka veoma važan meč u Ligi nacija.

Vezista Hetafea Nemanja Maksimović istakao je da se u Crnoj Gori moraju ispraviti greške napravljene pre mesec dana u Humskoj protiv Rumunije.

– Svakako jedna teska utakmica u momentu kada moramo da ispravimo greske koje smo pravili na startu Lige nacija. Nije najbitnije da li ću biti starter, to je odluka selektora a ja ću svakako dati maksimum. Očekujem dobru atmosferu u Podgorici, poznajemo dobro jedni druge i biće to dobar meč – rekao je Maksimović.

Mladi vezista je istakao da je veliki udarac za reprezentaciju izostanak povređenog Nemanje Matića.

– Izostanak Matića je teret na veziste. Svakako da je hendikep izostanak Matića i Kolarova, ali ko god da ih zameni, da li Sale ili ja daćemo sve od sebe da odradimo svoje zadatke kako treba – dodao je Maksimović.

O istorijskoj utakmici sa Crnom Gorom govorio je i Antonio Rukavina.

– Kao i uvek pokušavamo da budemo pozitivni, svesvni smo da će u Crnoj Gori možda biti i malo više od fudbala. Biće teško bez dvojice kapitena ali šta je tu je, tu smo mi iskusniji i nadam se da se toliko neće osetiti nedostatak. Očekujem jednu dobru atmosferu, ne mislim na neki pritisak sa tribina kada kažem da će biti više od običnog meča, već na nadmetanje na terenu. Biće to više od fudbala.

Desni bek ‘orlova’ je prokomentarisao i objavu Nemanje Matića na instagramu koja je podigla prašiinu.

– Nisam se čuo sa njim i to ne bih preterano komentarisao. Dosta ima slobode na društvenim mrežama i možeš da objaviš nešto što možda i ne želiš. Iskreno ni ne znam o čemu se tu radi – zaključio je Rukavina.

Sa aerdroma ‘Nikola Tesla’: Petar Lazić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter