0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Dvojka’ na Zvezdu u Monte Karlu, požurite na Japance…

Objavljeno: 10.10.18 u 10:31

Ponuda nije bajna i pokušaćemo danas da pronađemo dobitnu kombinaciju fudbala sa košarkom i očekujemo da miks mečeva bude pun pogodak.

KAŠIMA – JOKOHAMA 1 (2.20)

U Japanu nacionalni Kup je došao do same završnice tako da sledi velika borba za finale, a pošto se igra samo jedan meč blaga prednost je na strani domaćina koji se nalazi u dobroj formi.

SKALICA – RUŽONBEROK 2 (1.70)

Zahuktava se na drugom koloseku borba i u Slovačkoj mada mnogi manji klubovi su znali da iznenade danas se očekuje da favorit ostvari plasman u sledeći krug.

MONAKO – C. ZVEZDA 2 (2.10)

Jasno je da su „kneževi“ kod kuće u prednosti bez obzira što su promenili tim, a novi adut je dobro poznati igrač Nidam sa kojim su se crveno-beli takmičili prošle sezone u ABA ligi i pošto se nalaze u dobrom ritmu juriće uspeh.

TURK TELEKOM – VALENSIJA 2 (1.50)

Turci su uložili mnogo novca u ekipu i sigurno imaju ambicije da prođu dalje, ali gosti su svakako kvalitetniji i očekuje se da ostvare pun pogodak na vrućem gostovanju.

Ukupna kvota na tiketu je 11.78.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter