0
U pripremi

FOTO: FIVB

BRAZILCI LJUTI: Optužbe na račun Terzića i Srbije

Objavljeno: 10.10.18 u 19:38

Nije mnogo vremena bilo potrebno Brazilcima da počnu da traže teoriju zavere, pa su tako optužili selektora Srbije Zorana Terzića da je namerno našu selekciju predvodio do poraza.

Brazilke su protiv Holandije slavile 3:2, ali je pobeda postala Pirova nakon što je Japan uspeo da preokrene protiv Srbije i slavi sa 3:1.

To je značilo i da će na prvenstvu u zemlji „izlazećeg sunca“ Brazilkama bili neophodna maksimalna pobeda nad domaćom selekcijom kako bi prošle dalje, među šest najboljih. 

Ubrzo su se oglasili i mediji u Brazilu:

– Bojali smo se da će Terzić izvesti drugu postavu. Početak utakmice Srbija je odigrala sa najboljim igračicama, bez Tijane Bošković, ali je posle prvog osvojenog seta Terzić iz igre izveo Bjelicu i Rašićevu, i nije ih uvodio. To je bio signal da Srbija želi poraz, istakli su oni, uz dodatak da naša selekcija do tog meča nije izgubila nijedan set.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter