0
Domaći fudbal

SADA JE I ZVANIČNO: Određena lokacija Nacionalnog stadiona!

Objavljeno: 09.10.18 u 18:19

Srbija će uskoro dobiti Nacionalni stadion, a današnja informacija nam donosi i potvrdu lokacije budućeg zdanja na kom će igrati reprezentacija Srbije.

Ministarstvo zaštite životne sredine podržalo je Predlog odluke o izradi startešeke procene uticaja Prostornog plana posebne namene Nacionalnog fudbalskog stadiona, prema kojoj bi ovo zdanje trebalo da bude izgrađeno u Surčinu.

– Ministarstvo zaštite životne sredine dalo je pozitivno mišljenje na Predlog odluke o izradi strateške procene uticaja Prostornog plana posebne namene Nacionalnog fudbalskog stadiona. Nosilac izrade izveštaja o strateškoj proceni je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Lokacija predmetnog plana je na teritoriji gradske opštine Surčin, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu zaštite životne sredine.

Ovako je načinjen prvi korak ka izgradnji stadiona koji bi našoj zemlji mogao da donese i neku od najvećih utakmica evropskog fudbala, poput Superkupa Evrope, finala Lige šampiona ili Lige Evrope.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter