2
Domaći fudbal

FOTO: FSS

INFRASTRUKTURA SVE BOLJA: FSS Leskovcu podario prvi teren sa veštačkom travom (FOTO)

Objavljeno: 09.10.18 u 21:21

Fudbalski savez Srbije je nastavio sa vrednom akcijom širom naše zemlje.

U prisustvu dečaka i devojčica iz brojnih fudbalskih klubova i škola fudbala sa teritorije Leskovca, ovaj grad je dobio prvi istorijski teren sa veštačkom travom koji su otvorili predsednik FS Srbije Slaviša Kokeza i gradonačelnik dr Goran Cvetanović.

Investicija je vredna nekoliko desetina miliona dinara za grad na Veternici, nalazi se na nekadašnjem pomoćnom terenu Dubočice a učešće u realizaciji važnog projekta za omladinu Leskovca imali su Fudbalski savez Srbije i grad Leskovac.

I na ovome se neće u Leskovcu i u FS Srbije zaustaviti kad je reč o ulaganju u fudbal. Planirana je i izgradnja stadiona u saradnji sa državom Srbijom, FSS i gradom, a tu je i obećanje gradske vlasti da će pružiti maksimum i uraditi sve što je u njihovoj moći da u bliskoj budućnosti Leskovac ima minimum prvoligaša, a možda i superligaša.

FOTO: FSS
0
0
2 Komentara
  1. Ovi sve rade naopako u Super ligi igramo u barama a ovamo negdje prave vjestacku travu cirkus od ovog saveza ..ne kazem da u Leskovcu ne treba dobar teren valjda bi trebalo prvo terene popraviti u Super ligi da nam se ne smeju ovi sa zapada

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter