0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Ponuda nije sjajna, zato je za danas spremna kombinacija fudbala i košarke

Objavljeno: 09.10.18 u 11:45

Samo jedan meč od juče nije došao na tiketu, ali je ostvaren plan, pošto je ponuda minimalna i to nas očekuje do nastavka mečeva reprezentacija širom sveta, mada ima i obračuna pod obručima.

USTI – VITKOVICE 1 (1.70)

Zaostali meč dolazi u pravom trenutku za domaćina da nastavi uspešan niz, a pobeda donosi napredak na tabeli protiv rivala koji nema visoke ambicije ove sezone.

KARVINA – MAS TABORSKO 1 (1.40)

Apsolutna uloga favorita je na strani nekadašnjeg prvoligaša, koji neće kalkulisati u ovaj fazi Kupa Češke i sve sem pobede biće veliko iznenađenje.

NIKOBING – VEJLE 2 (1.80)

U borbi za naredno kolo Kupa, sledi žestok obračun u kojem domaćin nema šta da izgubi pošto gost ima imperativ pobede, a igraće u najboljem sastavu.

PARTIZAN – ZENIT 1 (2.00)

Crno-beli su sa dve pobede startovali u ABA ligi tako da su silno motivisani da ostvare novu pobedu pred svojim navijačima protiv Rusa, koji su dobar tim, mada nisu u formi na početku sezone.

Ukupna kvota na tiketu je 8.56.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter