5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Dva kluba iz Italije u Podgorici snimaju jednog od ključnih igrača Partizana!

Objavljeno: 09.10.18 u 10:28

Dobre partije, plus učinak u derbiju, proširile su listu zainteresovanih ekipa koje u januaru žele da angažuju reprezentativca Crne Gore.

Tokom leta Marko Janković se nalazio na izlaznim vratima Partizana, ali nije postignut dogovor oko obeštećenja i sve je prolongirano za januar. Posle nekoliko dobrih partija u šampiponatu Srbije, plus super učinak u derbiju, prosirili su listu klubova koji žele reprezentativca Crne Gore.

Kako saznaje HotSport izvidnicu u Podgoricu šalju i dva kluba iz Italije, a svoje mesto su rezervisali predstavnici Sasuola i Đenove.

Ekipa sa obale mora htela je letos Nemanju Radonjića, a na kraju je otišao zbog sjajne ponude u Olimpik iz Marselja.

Cena Jankovića na tržistu je oko dva miliona evra i crno-beli će dozvoliti vezisti da za ovaj novac napusti Humsku, a polovina odlazi na konto Olimpijakosa.

Meču sa Srbijom u četvrtak uveče prisustvovaće i Žoze Murinjo, kao i predstavnici Briža, Galatasaraja, Lila, Seltika, Hofenhajma, Groningena… I ostali pojedinci iz dva tima biće pod lupom pošto se polako kroji lista želja za 2019. godinu.

0
0

5 Komentara

  1. Nemogu da vjerujem Jankovic je uz Stojketa ubjedljivo najbolji nas igrac i jedini koji zna lopte al bas. Nasa uprava godinu dana pokusava da ga proda a cigani za to vremena dovode 15 takvih igraca..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter