0
Odbojka

ZORAN TERZIĆ: Zadovoljni smo, ali pravi izazovi tek predstoje

Objavljeno: 08.10.18 u 16:05

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije pohvalio je svoje izabranice na zalaganju u dosadašnjem toku Svetskog prvenstva u Japanu.

Srbija je rano jutros savladala Nemačku sa ubedljivih 3:0 u drugom meču druge faze SP u Japanu.

– Pobeda nije dolazila u pitanje. Naravno, ima stvari koje još možemo da unapredimo i da igramo bolje. Bila je to jedna dobra utakmica i generalno možemo da budemo zadovoljni… Imali smo malo ovakvih utakmica na prvenstvu i trebaju nam takve utakmice. Ovaj meč će nam puno značiti, pogotovo pred dve najteže utakmice u grupi koje nam slede – izjavio je selektor Zoran Terzić.

Srpske odbojkašice su tako zadržale maksimalan učinak i suvereno prvo mesto u grupi.

– Nemačka je ekipa koja nas uvek tera na maksimum. One ne posustaju, igraju punom snagu, čekaju grešku i pad u igri da preokrenu rezultat kao protiv Brazila. Prva dva seta smo bili maksimalno koncentrisani… A završnice drugog i trećeg seta smo odigrali na zaista visokom nivou i stvano možemo biti zadovoljni time – rekao je Terzić.

Sledeći meč Srbija igra protiv domaćina Japana u sredu od 12:20h po srednjeevropskom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter