0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘OSTVARIO SAM DRUGI SAN’: Partizanov reprezentativac najupečatljiviju poruku dobio je od Marka Jankovića

Objavljeno: 08.10.18 u 14:42

Desni bek i štoper Partizana, Nemanja R. Miletić, u nedelju popodne dobio je poziv koji se ne odbija.

Nema Miletić odazvao se pozivu selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića i priključio se reprezentativcima Srbije u Nacionalnoj kući fudbala u Staroj Pazovi pred mečeve Lige nacija.

─ Kako nam je šef Mirković dao nekoliko slobodnih dana planirao sam da sa devojkom posetim porodicu u rodnom Lešku – počinje Miletić priču za klupski sajt.

Samo što sam stigao na Kosovo, usledio je poziv od generalnog direktora Partizana g. Miloša Vazure, koji mi je saopštio da sam dobio reprezentativni poziv i da će me zvati selektor Krstajić. Selektor me je u telefonskom razgovoru uputio u pojedinosti i ostalo je poznato.

Kako si se osećao kada si danas zakoračio u Nacionalnu kuću fudbala i zadužio opremu sa grbom Srbije?

─ Fenomenalno! Jedna želja mi se već ispunila da igram u Partizanu, a sada i druga da zaigram za svoju zemlju. Svi koji igraju fudbal maštaju o ovom trenutku.

Koga si prvi sreo od igrača koje poznaješ?

─ Naravno, razgovarao sam sa Blekijem (prim. Aut. Nikola Milenković), potom sa Brankom Jovičićem i Mijatom Gaćinovićem koje znam godinama.

Ukoliko uđeš na teren u utakmici reprezentacija Crne Gore i Srbije koja se igra već u četvrtak, na suprotnim stranama će se naći tri igrača Partizana – Janković, Kosović i Šćekić. Šta su ti rekli saigrači i da li je već bilo šala?

─ Čestitke su krenule već od sinoć, a Mesko (Marko Janković) je već u svom stilu napisao: ‘Ćelo,čuvaj se!’ – kroz osmeh završava Miletić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter