0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Tri fiksa i golovi u Kelnu

Objavljeno: 08.10.18 u 09:56

Odigrano je poslednje kolo pred novu dvonedeljnu reprezentativnu pauzu, tako da su danas uglavnom na sceni ekipe koje nemaju igrače u nacionalnim selekcijama i ponuda nije velika.

SOŠO – MEC 2 (2.20)

Obe ekipe su dobro otvorile sezonu i u derbi ulaze sa visokim ambicijama da ostvare uspeh, a blaga prednost je na strani gostiju koji imaju dobru ekipu i na strani deluju moćno.

KSANTI – LARISA 1 (1.70)

U Grčkoj su iznenađenja česta na otvaranju sezone, a za domaćina je najvažnije da dođe do tri boda i mirno nastavi sa radom tokom pauze. Ekipa našeg trenera Rastavca treba da opravda ulogu favorita.

HAPOEL – AŠTOD 1 (1.80)

Nema dileme da se u Tel Avivu teško dolazi do bodova, pa pred gostima nije laka misija i domaćin će svakako sve učiniti da upiše tri boda za pomak na tabeli posle par slabijih rezultata.

KELN – DUIZBURG 3 + (1.50)

Prvoligaš želi ekspresan povratak na glavnu pozornicu tako da u komšijskom okršaju domaćin je apsolutni favorit, a golovi treba da obeleže ovaj megdan na obe strane.

Ukupna kvota na tiketu je 10.09.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter