0
Domaći fudbal

GOLMAN ŽFK ZVEZDA DAJE PRAVI PRIMER: Jovana je pobedila rak, vreme je za Isidoru!

Objavljeno: 08.10.18 u 16:23

Humanitarna utakmica za pomoć Isidori Pavlović biće organitovana u Knjaževcu 19. oktobra.

Jovana Jole Leposavić, golman ŽFK Crvena zvezda, posle najveće pobede i dobijene životne bitke, nastavlja da pomaže drugima. Sa prijateljima organizuje humanitarnu utakmicu koja će biti održana 19. oktobra, sa početkom u 21 sat, na terenu SC Gladijator u Kneževcu, opština Rakovica.

Prihod koji bude prikupljen od utakmice ide za lečenje Isidore Pavlović, rođene 1993. godine, inače obolele od kancera. Isidora bi trebalo u decembru da nastavi lečenje u Nemačkoj.

Utakmica je revijalnog karaktera i svi koji mogu bilo bi lepo da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji.

Igraće fudbalerke Zvezdinog B tima protiv najverovatnije pripadnika MUP-a, pošto je Isidora inače ćerka policijskog službenika. Ulaznice neće biti u prodaji, već će biti kutija i cena ulaska na utakmicu je 500 dinara, a ko je u prilici može da priloži i veću sumu.

Podsetimo, Jovana je veliki borac i vrlo plemenita devojka. I sama je vodila životnu bitku sa karcinomom i posle najbitnije pobede nastavila je sa misijom da pomaže deci kojoj je pomoć neophodna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter