1
Ostali sportovi

FOTO: PRINTSCREEN

HAOS U VEGASU: Habib pobedio, pa preskočio kavez i nasrnuo na Konorovog trenera, u ring uleteo i njegov kolega, a regaovala je i policija (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.18 u 08:30

Najveća priredba do sada u istoriji MMA sporta završila se na način na koji je malo ko očekivao da će se to desiti.

Habib Normagomedov jesto slavio u ovom meču, ali ono što je uradio posle borbe ne može da služi na čast neporaženom borcu.

Dagestanski borac je posao u ovom meču završio u četvrtoj rundi, koji je na taj način odbranio pojas. Umesto da na kraju borbe odradi interju Nomrmagomedov je isokočio iz kaveza i potukao se sa MekGregorovim trenerom džiju-džice Dilonom Danisom.  Međutim ni to nije bilo sve, jer je jedan od Habibobovih timskih kolega koji mu je stajao u uglu preskočio ogradu kaveza i nasrnuo i udario Irca koji je stajao u oktagonu.

Habib se nkon ovog vratio u kavez, ali mu tom prilikom nije uručen pojas koji je odbranio, a u pratnji obezbeđenja on je otišao u svlačionicu. Mnoge pratioce ovog sporta iznenadilo je ovakvo ponašanje Dagestanca koji je uglavnom imao ulogu dobrog momka, dok je Konor bio negativac, međutim na kraju je ispalo potpuno drugačije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter