0
Evropske lige

Fudbal Super liga season 2012-2013.Partizan v Rad.Darko Brasanac.Beograd, 04.20.2013..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DARKO BRAŠANAC: Pobeda protiv Real Madrida je prava stvar

Objavljeno: 07.10.18 u 12:59

Srpski internacionalac koji nosi dres Alavesa bio je sinoć svih 90 minuta na terenu u meču protiv ‘kraljevskog kluba’.

Tokom čitavog meča imali su Madriđani inicijativu koju nisu iskoristili, a onda je u petom minutu nadoknade vremena usledila kazna.

Nekadašnji igrač Partizana koji je branio boje nekoliko timova iz Primere naglašava da ima pozitivan skor iz dvoboja sa ‘kraljevima.’

– Ovo je moja druga pobeda u poslednja tri meča protiv Reala. Neverotvatan je osećaj pobediti ih, pogotovu u poslednjem minutu. Oni mogu da naprave bilo kojoj ekipi na svetu problem, mi bi smo bili zadovoljni pre meča i nerešenim ishodom, ali ovo je prava stvar, kazao je on.

Timski duh i dobra defanzica razloig su pobede smatra Srbin.

– Igrali smo timski, nisu mogli da naprave ozbiljniju šansu, znali smo da moramo tako da igramo, jer kako se bližio kraj meča oni su rizikovali, a to je bila šansa za nas, rekao je Darko Brašanac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter