0
Evropske lige

FOTO: HOT SPORT

ZVEZDAŠI SEĆATE LI SE MARADONE: Nekadašnji vezista crveno-belih sjajnim pogotkom pokazao da nije izgubio magiju (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.18 u 21:16

Tridesettrogodišnji vezni fudbaler koji je nekada nosio dres beogradskih crveno-belih i dalje pokazuje svoje fudbalske kvalitete.

Epizoda Igora Burzanovića u dresu kluba iz Ljutice Bogdana nije prošla neopaženo, a nakon nekoliko inostranih angažmana on poslednjih godina fudbal igra u domovini.

Momak koji je ponikao u dresu Budućnosti iz Podgorice i bio jedan od najvećih talenata koje je ovaj grad ikada imao sada nosi dres Iskre. Ekipa iz Danilovgrada remizirala je danas u meču protiv prvoplasiranog OFK Titograda, a prednost i jedini gol gostima na ovoj utakmici doneo je na sjajan način upravo Burzanović koji je sa ivice šesnaesterca matirao golmana Ljuljanovića. Nakon postignutog gola vezista je radost podelio sa svojim rođenim bratom Goranom koji takođe nosi dres ovog kluba i ostalim saigračima.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

Izjednačenje domaćoj ekipi doneo je Pamić, a pored Burzanovića dres Iskre nosi i Nikola Karaklajić, takođe nekadašnji igrač Crvene zvezde. Crnogorski vezista dres kluba sa Marakane nosio je u periodu od 2007. do 2009. godine i na 48 nastupa upsiao je 11 pogodaka, a zbog velikog talenta koji je imao u rodnoj Podgorici dali su mu nadimak po uzotu na velikog Maradonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter