0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Basketball ABA season 2018-2019 Partizan v Olimpija Beograd, 06.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

UDARNE VESTI DANA: Neverovatan promašaj Matića, povratak nekadašnjeg igrača Partizana u Superligu

Objavljeno: 06.10.18 u 23:30

Dan za nama obeležile su vesti iz najjačih liga na ‘starom kontinentu’, ali i domaći i ostalih sportova.

Takođe i premijera crno-belih pred svojim navijačima u ABA ligi privukla je dosta pažnje.

Košarkaši Partizana odigrali su večeras u sklopu drugog kola ABA lige svoj meč u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ protiv Olimpije, a navijači ovog kluba uradili su nešto veoma zanimljivo na putu do hale, a u samoj dvorani oni su oduševili javnost jednom fotografijom. Njihov večiti rival sutra u Podgorici igra svoj meč, a trener Milan Tomić našao u problemu zbog povrede jednog veoma bitnog igrača.

Srpski internacionalac Nemanja Matić večeras je sa svojim Mančester Junajtedom bio deo prekreta protiv Njukasla, a Srbin ovaj meč neće pamtiti po lepom.

Serhio Ramos kod mnogih ljubitelja fudbala i nije omiljen, ali on kao da svakim svojim potezom čini da to nezadovoljstvo bude, a tako je bilo i večeras.

Naš portal danas je ekskluzivno objavio da se jedan nekadašnji igrač Partizana vraća u srpski fudbal, dok je jedan nekadašnji igrač Crvene zvezde postigao fenomenalan pogodak.

Odbojkaši Partizana nakon godinu dana pauze vratili su se u Superligu, a na njihovom današnjem meču desilo se nešto što se zaista retko viđa.

Crvena zvezda zasigurno ne može biti zadovoljna kako se jedan proizvođač video igara ophodi prema njoj, a uprava PSŽ-a spremila je kaznu za svoje navijače zbog meča sa crveno-belima.

U noći između subote i nedelje održaće se najvća MMA borba ikada između Habiba Mormagomedova i Konora Mekgregora, a najbolji domaći borci ekskkluzivno za našt portal izneli su svoja očekivanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter