0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

OKUKA NAKON PORAZA: Ne tražimo alibi, zaslužena pobeda Napretka

Objavljeno: 06.10.18 u 21:33

Posle poraza njegovog tima od Napretka, šef stručnog štaba Vojvodine Dragomir Okuka izjavio je da, kada je preuzeo crveno-bele, nije slučajno govorio da njega i ekipu čeka težak posao u nastavku sezone.

Vojvodina je danas poražena od Napretka rezultatom 0:1, u 11. kolu Super lige Srbije.

– Moram da čestitam Napretku na zasluženoj pobedi. Očekivali smo i znali da nas čeka težak protivnik i teška utakmica, a na našu žalost, prvo poluvreme smo prespavali. Zašto, ne znam. U drugom delu smo bili daleko bolji i možda zaslužili da ne izgubimo meč, ali Napredak je u prvom poluvremenu bio bolji i postigao gol. Mi smo u nastavku stvorili dve-tri stopostotne šanse, ali lopta nije htela da uđe u gol, pa je na kraju čak i pogodila Bjedova na gol-liniji. Znam gde se Vojvodina nalazi i nisam slučajno govorio da nas očekuju teške utakmice, pri čemu nismo tražili alibi u tome da imamo dosta izostanaka zbog povreda i žutih kartona. Nije dobro, ali ima još dosta vremena i mnogo sličnih utakmica protiv podjednakih protivnika, koje možemo dobiti. Šteta za ekipu što je prosula prethodna tri dobra rezultata i posebno onu pobedu u Kuli. Imali smo samopouzdanje, ali protiv Napretka je potrebno više od 45 minuta dobre igre ukoliko se nadate dobrom rezultatu, izjavio je Okuka.

Usled reprezentativne pauze, narednog vikenda neće se igrati mečevi u Super ligi Srbije, a Vojvodina će svoju narednu utakmicu odigrati tek za dve nedelje, kada će u 12. kolu gostovati ekipi Čukaričkog u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter