0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

LET ‘ZMAJEVA’ KA HUMSKOJ: Voždovac sa puno optimizma stiže na noge Partizanu (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.18 u 11:40

Fudbaleri Voždovca će u uvodnom meču jedanaestog kola gostovati ekipi Partizana.

Pred sam meč svoj očekivanja su izneli šef struke Jovan Damjanović i kapiten Miloš Pavlović.

– Izlišno je trošiti reči kada je Partizan u pitanju. Svi znamo kakav renome ima i u našim, ali i u evropskim okvirima. Izledaju jako dobro u poslednje vreme. U klubu se radi ozbiljan posao i to je grupa mladih i kvalitetnih sportskih radnika. Za srpski fudbal je dobro da se jedna takva grupa okupila i da svi zajedno hoće da pomognu Partizanu – ističe Jovan Damjanović.

– Znamo šta nas čeka, ali to ne menja naše ambicije i planove. Imamo našu ideju i stvari koje dogovaramo i radimo. Sigurno ćemo pokušati da se predstavimo na taj način, na stadionu Partizana. Ne pitamo se samo mi, pita se i protivnik. Fudbaleri Voždovca su kadri da mogu da igraju jedan kvalitetan i ozbiljan fudbal. Mislim da će biti dobra utakmica i očekujem da se predstavimo u najboljem svetlu – osvrnuo se na meč Jovan Damjanović.

Veoma interesantna utakmica je pred nama, očekuje nas lep ambijent, nadam se da će biti i dosta gledalaca. Siguran sam da će moći da uživaju u jednoj lepoj fudbalskoj predstavi, pogotovo što i jedna i druga ekipa vole da imaju posed i nadam se da ćemo uspeti da se vratimo na “krov” sa pozitivnim rezultatom – naglasio je Miloš Pavlović.

Prošle godine je Voždovac dva puta savladao Partizan, usledilo je pitanje novinara vezano za tu činjenicu.

– Ne valja da velike reči izgovaramo pred gostovanje Partizanu, ali činjenica je da smo u prošloj sezoni dva puta savladali Partizan. To nam daje samopouzdanje, jer ako smo to mogli da uradimo jednom ili dva puta, mislim da možemo i da ponovimo. Međutim, veliki nas rival čeka, imamo veliko poštovanje za sve ljude iz Partizana, za ime kluba, ali na terenu mislim da možemo da pokažemo mnogo i mislim da ćemo da pružimo jednu dobru partiju – zaključio je Jovan Damjanović.

(Izvor: youtube / Fudbalski klub Voždovac)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter